Гостите в зала София Гранд, хотел Маринела се насладиха на

...
Гостите в зала София Гранд, хотел Маринела се насладиха на
Коментари Харесай

Връчиха статуетките за мода на Code Fashion Awards 2022

Гостите в зала София Гранд, хотел Маринела се любуваха на едно странствуване във времето с откриващото ревю на Goto Diamonds и тяхната селекция диамантени бижута от разнообразни столетия. Колекцията бе съпроводена от сантименталното осъществяване на най-новата ария на Venzy.

Водещи бяха Александра Богданска и Емил Кирилов. Двамата също се впуснаха в фешън странствуване във времето с тоалетите си на сцената. За предишното бяха заложили на жанр Гетсби и 20-те години в Америка на предишния век, с помощта на Princess Fashion Studio и Модна къща Агресия. За визията от сегашното се погрижиха от Berna Moda и още веднъж Модна къща Агресия за Емил, а в бъдещето двамата водещи отпътуваха с Valeria Carlo и Luda Concept. Бижутата и аксесоарите им бяха от Goto Diamonds.

Вечерта продължи със специфичните награди на Code Fashion TV, оповестени персонално от съсобственика на медията госпожа Мария Бонева. Хотел Маринела се отличи с премия за Fashion Place, а по-късно гостите в залата станаха съпричастни с идеята на Роксана Кирилова от Фондация " С обич към Теб” в поддръжка на Слънчевите спортисти на България. Лично някогашният длъжностен министър на спорта Андрей Кузманов се качи на сцената, с цел да опише за самодейността.

Азис си потегли със статуетка за " Моден деспот през годините”, а топ маникюристът Катя Райкова получи премия за " Разпознаваем жанр през годините”.
Биляна Тончева и Еко Глоуб бяха отличени за поддръжката си за бизнеса в България през последната година.

Евгения Живкова получи приз за " Цялостен принос към българската фешън сцена ". Тази година Jeni Style чества своя 30-годишен празник и показа сбирка със селектирани модели от най-хубавото през годините.

Награждаването в главните номинации мина с доста искра, апели за мир и повече фешън музи от сцената. Модна корица на годината стана сп. Moda с визията на Симона Кръстева от месец юли/август 2021. В новата категория на Code Fashion Awards – Модна рекламна акция на годината, победител станаха Fashion Days, с рекламна организация Human зад плана.

Цецо Андреев – повторен притежател на купата Моден гримьор, съобщи щафетата на Микеле, а Ивайло Колев награди Момчил Спасов за Моден фризьор за миналата 2021.

Магдалена Гигова, водещата на Дромомания по здравната телевизия Code health разгласи номинацията за Моден фотограф. Призът още веднъж отиде при Костадин Кръстев-Коко, който не можа да участва и записа видео на път за летището.

Наградата за Стилист за 2021 отиде изцяло справедливо при Кристиан Пижов.

Модел Мъж и Жена станаха надлежно Румен Радев и Вероника Стефанова, която след второто си дете наподобява необикновено и даже закри ревюто на Модна къща Blink, които с помощта на дизайнера Ради Лазарова завоюваха най-очакваната премия за вечерта – Най-добър дизайнер в категория булчинска мода.

Nonde се отличиха за Дебютиращ млад дизайнер/бранд и потопиха залата в любовната магия на модата с моделите си. Papena получиха премия за Бързо разрастващ се дизайнер/бранд и очароваха публиката с ревюто си – откриването бе отредено за половинката на Даниел Бачорски и няколко месечният им наследник, а по-късно дефилираха дечица, а даже и кученца.

Денина Мартин си потегли със статуетка за най-хубав дизайнер Ready-to-wear и сподели на сцената селектирани модели от последната си сбирка. Най-добър мъжки фешън бранд стана още веднъж Модна къща Агресия, а на дефилето се появи даже и водещият на събитието – Емил Кирилов.

Статуетката за Висша мода за 2021 отиде при принцесите от Princess Fashion Studio, а ревюто им в жанр " Сексът и градът " приповдигна настроението в залата със сексапилните и чувствени модели рокли.

Mia Atelier несъмнено набира скорост на стилната сцена, изключително откакто се отличи с премия в новата категория Аксесоари.

Поредната изненада на вечерта беше спечелилият в категория Алтернативна/Авангарда мода – тази година те бяха двама – в авангардна мода гласувалите отличиха Luda Concept, а Любомир Симеонов персонално взе премията си. В различния жанр статуетката отиде при Десислава Иванова от Di+, които показаха ревю с подбрани модели в черно и бяло.

Trendsetter за 2021 отиде за четвърти следващ път при Панче Димитриев, който прикани инфлуенсърите и личностите със мощно въздействие в обществените мрежи да употребяват медийната си естрада за мир и ентусиазъм. За изненада на водещата, точно тя – Александра Богданска бе определена за Trendsetter Жена.

Тийн аудиторията на Code Fashion TV избра за фешън идоли Дара и Адам. Двамата се бяха постарали за стайлинга си и благодариха на хилядите си почитатели от сцената.

Победители: Церемония:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР