Гостът остави водещите с отворена уста Със започването на Световното първенство

...
Гостът остави водещите с отворена уста
Със започването на Световното първенство
Коментари Харесай

Сашо Кадиев и Деси без думи! Напечено стана в Преди обед п...

Гостът остави водещите с отворена уста

Със започването на Световното състезание по футбол мненията към неговата организация и семейството, поверено на Катар, освен не стихват, а се усилват и стават все по-крайни. Необичайното време за провеждането на Мондиала, неналичието на бира и рекордната цена на футболните финали са тематика, по която се изявява кой ли не.

В „ Преди обед “ по bTV тематиката също беше централна. Психологът и публицист Иван Владимиров-Нав, който е седмичен коментатор в студиото на Сашо Кадиев и Деси Стоянов, направи забавен и непредвиден коментар. Оригиналниченето му обаче съгласно мнозина се оказа несвоевременно, а резултатът беше изявление, което си е напряко обидно за страната Катар, защото е насмешка със самото ѝ име.



„ Аз по принцип футбол не виждам, само че откакто ще е необичайно това международно състезание, ще взема да го виждам, тъй като обичам странните неща. При мен най-интересното е, че аз цялостен живот си мисля, че „ катар “ е някаква венерическа болест, а то се оказа дихателна, за мое огромно отчаяние. Така че е още по-интересно, че шампионата е в Катар “, сподели Иван Владимиров-Нав. Опитът му за смешка, за жалост, по този начин и не провокира особена реакция в студиото, написа vihrogon.bg. Съдейки по мненията - и измежду феновете също.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР