Госпожа Татяна Дончева изключително умело се самоубива през последните няколко

...
Госпожа Татяна Дончева изключително умело се самоубива през последните няколко
Коментари Харесай

Радостин Василев: Дончева се самоубива

" Госпожа Татяна Дончева извънредно ловко се самоубива през последните няколко дни. Без старания. Просто е дала независимост на своята същина и благополучен език. Станахме очевидци на 10 разнообразни нейни участия и 10 разнообразни версии ".

Това написа в профила си във Facebook депутатът от " ИТН " Радостин Василев. Двамата с Дончева станаха основни настоящи лица в така наречен скандал " 500К ".

" Слушам я и се чудя, дали има вяра в това, което приказва, или е професионален представител на лъжи и злостни обиди. Лъжи, неистини, неистини, неистини, неистини и отново неистини за всичко. Обиди, завист, ненавист и плюнки. Страхотна тактика и политическа просветеност. Обявила е Има Такъв Народ за най-злото нещо на света и се моли на гласоподавателя да ни няма. И всичко това, тъй като след 30 години, НИЕ се осмелихме да осветлим морала, или по-скоро неналичието на подобен, у една мрачна и подмолна героиня от МИНАЛОТО.
Силата е в ИСТИНАТА! ", добавя Василев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР