Господин Петков, изглеждате неадекватен, зениците ви са разширени. Нямате работа

...
Господин Петков, изглеждате неадекватен, зениците ви са разширени. Нямате работа
Коментари Харесай

Див скандал в парламента! Костадинов изгони Кирил Петков: "Неадекватен сте, махайте се от "Възраждане"! (Видео)

" Господин Петков, изглеждате несъответстващ, зениците ви са разширени. Нямате работа в стаята на " Възраждане ", напуснете! ". С тези думи Костадин Костадинов, който е водач на " Възраждане ", изгони Кирил Петков от парламентарната стая на " Възраждане ". Бившият министър председател нахлу в стаята на националистите, с цел да им държи сметка, че пречат на изявлението на народен представител от Природен парк. И последва в действителност страховит скандал пред аудитория.

Циркът стартира малко по-рано, до момента в който депутатът от Природен парк Явор Божанков се опита да се изкаже от трибуната. От " Възраждане " започнаха да пречат на изказването му, което принуди Росен Желязков да даде отмора и да наложи наказване на членове на Природен парк и на " Възраждане ", в това число и на самия Костадинов. Минути по-късно в залата на националистите нахлу Кирил Петков, който скочи на водача на " Възраждане " с изказвания, че нито един народен представител няма право да пречи на различен да се изявява от парламентарната естрада. Малко по-късно Костадинов го изхвърли с думите, че явно е приел някакви субстанции и се държи несъответстващо.

С думите, че Костадинов е несъответстващ, Петков напусна залата.
Всичко за Вашата сватба

Скандалите сред двете страни не престават. Предстои да забележим по какъв начин ще продължи екшънът сред партиите, само че към този момент в пленарна зала, а не из коридорите на Народното събрание.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg