Господин Лозан Панов оставя впечатление, че се опитва да политизира

...
Господин Лозан Панов оставя впечатление, че се опитва да политизира
Коментари Харесай

Йордан Цонев посече Лозан Панов в ефир и разкри в какво здраве е Ахмед Доган!

Господин Лозан Панов оставя усещане, че се пробва да политизира безусловно всичко. Призовавам го да се концентрира в правораздаването. Да сте ни чули да разясняваме срещите на Панов с юристи, което е в пряк спор на ползи. Съдебната система няма потребност от кавги. Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът Йордан Цонев от Движение за права и свободи " Ахмед Доган е в положително здраве. Той се занимава със стратегически въпроси. Той излиза с ясни позиции и политически послания. Господин Доган би трябвало да продължава да бъде охраняван след всичко, което се случи с него преди време пред очите на цяла България ", добави той.

Цонев разяснява и тематиката за КТБ и настояването за проявление на стенограми. " Имаше две срещи при президента за банковата система ­ на 29 юни и 14 юли, съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

" Първата бе по-­важна. Защото в петък банките затвориха с 850 милиона изтеглени. Атаката бе престъпна, което се потвърди по­късно. Най-­сериозна бе офанзивата против Първа капиталова банка. Казвам името, тъй като там откриха запас да покрият толкоз тегления. Те се оправиха ", добави той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР