Господари на ефира спира излъчването на предавания в телевизионния ефир

...
Господари на ефира спира излъчването на предавания в телевизионния ефир
Коментари Харесай

"Господари на ефира" преминава на онлайн излъчване

Господари на ефира " стопира излъчването на излъчвания в телевизионния ефир и ще се пренасочи към онлайн пазара. В публикувано известие на формалната страница на шоуто се прецизира, че " Господари на уеба " ще бъде и новото име на клиповете, които ще се излъчват в интернет.

От изказването на " Господари на ефира " се схваща, че " договарянията с малките екрани за бъдещето на предаването в последна сметка завършиха без резултат " и " визиите ни за бъдещото развиване на " Господари на ефира " се разграничават дотолкоз, че не е допустимо да бъде реализирано съглашение ".

" Вече създаваме нова платформа, с доста ново настоящо, занимателно и атрактивно наличие и несъмнено ударни следствия и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи стартират усилени тренировки и подготовки с цел да се трансфорат в същински " Господари на уеба " ", допълват от предаването, продуцирано от братя Халваджиян.

" Дневник " разгласява без редакторска интервенция известието на " Господари на ефира ":

Скъпи другари, както знаете към този момент няколко месеца " Господари на ефира " липсва от българския ефир. Преговорите с малките екрани за бъдещето на предаването, което през своята 16 годишна история се трансформира в институция, в последна сметка завършиха без резултат.

Оказа се, че за жалост, визиите ни за бъдещото развиване на " Господари на ефира " се разграничават дотолкоз, че не е допустимо да бъде реализирано съглашение. Ние от " Господарите " считаме, че наличието е значимо, полезностите, които пази предаването са значими и те останаха неизменими през дългата ни история, макар че са неуместни както за всевъзможни мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, по този начин и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си състояние. Причината за доверието и обичта на феновете са точно тези полезности, тази философия, на които нямаме право да изменим.

Продуцентите и екипът на " Господари на ефира " афишират своето желание да продължат и развиват явлението, което създадохме дружно през тези 16 години, само че към този момент в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която дава доста благоприятни условия, включително и най-важната за нас - независимост на словото.

Вече създаваме нова платформа, с доста ново настоящо, занимателно и атрактивно наличие и несъмнено ударни следствия и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи стартират усилени тренировки и подготовки с цел да се трансфорат в същински " Господари на уеба ". Първият конфликт на Зуека и Рачков с уеба, може да видите тук.

Очакваме вашите мнения и рекомендации.

Да живее " Господари на уеба "!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР