„Господари на ефира“ няма да се излъчва по никоя телевизия

...
„Господари на ефира“ няма да се излъчва по никоя телевизия
Коментари Харесай

Господари на ефира повече няма да се излъчва по никоя телевизия

„ Господари на ефира “ няма да се излъчва по никоя телевизия и обратно на думите на продуцента му Джуди Халваджиян, че повода за това не е финансова, то тъкмо в това се състои целият проблем, научи HotArena.

Джуди желае по 30 000 лв. на епизод, което, в случай че предаването се излъчва всеки работен ден, прави месечен разход на малкия екран от порядъка на 600 000 хиляди. Минимум.

Все още няма медия, която да е в подготвеност да заплати сходна сума за такова шоу. От друга страна от клана Халваджиян не желаят да създадат компромис с цената и да я смъкват с няколко хилядарки надолу.

Преди към 2 месеца продуцентът на предаването Джуди Халваджиян даде обстойно изявление за вестник „ Уикенд “, в което прикри истината за какво има „ Господари на уеба “, само че не и „ …. на ефира “:

„ Съвсем скоро взехме решението да преминем напълно в интернет, тъй като считаме, че свободата, която има там, я няма в нито една телевизия. А както съм заявявал доста пъти - предаване като „ Господари на ефира “ без независимост просто няма по какъв начин да съществува. Освен това, установяваме с всяка минала година, че има сериозна отмалялост и отлив на фенове от малките екрани. В интернет е тъкмо противоположното “.

Именно в този диалог той съобщи, че повода за прекъсването на шоуто не е финансова и не се е дължала на гафа с репортера Димитър Върбанов. Което надлежно е неистина, която той продължава да подменя с други внушения, свързани с цензура. Към края на изявлението отсича, че въпреки всичко не се отхвърлят изцяло от малкия екран като вид за лъчение на „ Господарите “:

„ Не считам, че за нас малкия екран е затворена страница. Просто политическата обстановка в страната е такава, че не позволява предаване като „ Господари на ефира “. Доста постоянно сме били сериозни към властта и това по никакъв метод не ѝ се харесва. Със сигурност сме станали неуместни. Ако дойдат по-добри времена, нямаме нищо срещу да се върнем в ефир “.

Към момента в интернет пространството са излъчени единствено 2 епизода на „ Господари на уеба “, а почитателите на предаването считат, че е въпрос на време екипът му да се откаже и от тамошното лъчение.

Същевременно фамилия Халваджиян не се оплаква от липса на работа и изяви в Нова телевизия. Предстои ни да станем очевидци на сериала „ Пътят на достойнството “ и риалити шоуто „ Маскираният артист “, за реализирането на които огромното семейство има голям принос.

Преди време Джуди съобщи, че и на Би Ти Ви има какво да предложат, точно в интервала след 22 часа, в който властваше Слави Трифонов. Според продуцента програмата на медията от дълго време имала незабавна потребност от ободряване, само че дали те ще се заемат с тази задача, все още по този начин и не излиза наяве.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР