Господ е дупничанин, заяви новата риалити звезда Венета Костова, която

...
Господ е дупничанин, заяви новата риалити звезда Венета Костова, която
Коментари Харесай

Обича чашката и търси богаташ: Дупничанка ще мине през всяка за сърцето на Виктор Стоянов

" Господ е дупничанин ", съобщи новата риалити звезда Венета Костова, която ще се бори с нокти, фасети и екстеншъни за сърцето на Виктор Стоянов. Зрители малко съжаляват ергена, тъй като някои от девойките в шоуто наподобяват меко казано... криндж.

Иначе Виктор може и да си припява " Besame mucho ", само че Венета евентуално би предпочела да ѝ пее " Ти си мой грех ". 31-годишната дупничанка се изцепи още с влизането, че обича чашката и не го крие въобще. Хората са го споделили обаче: " Пияна жена - радостен креват ". Изглежда, че Венетка има вяра също в тези национални приказки и ще се постарае да мине като танк през всяка друга участничка в шоуто, с цел да завоюва сърцето на Виктор.

Виж още: Чехльовци, ревнивост и доста обич: Кои известни БГ двойки желаеме да забележим в " Един за различен "

Алкохолът обаче не наподобява да е измежду ползите на Виктор, който си търси сериозна жена. Венета въпреки всичко има специалност, с която си изкарва парите. Тя е търговски представител в компания за пробиотици. Търси виновен, сантиментален и обгрижващ мъж, само че и фен на спиртните питиета. Тя особено попита Виктор дали ще ѝ прави компания на по чашка всяка вечер, само че той не изглеждаше изключително заинтригуван от напористата русокоска.

Виж още: От bad girl до future mom: За какво ни инфлуенсна Риана през годните?

Изображение: https://www.instagram.com/veneta_milen_kostova/, https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР