Горна Оряховица. Всички специалисти по здравни грижи в МБАЛ Свети

...
Горна Оряховица. Всички специалисти по здравни грижи в МБАЛ Свети
Коментари Харесай

Специалистите по здравни грижи в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Горна Оряховица ще получат нови работни облекла

Горна Оряховица. Всички експерти по здравни грижи в МБАЛ „ Свети Иван Рилски “ в Горна Оряховица ще получат във връзка Международния ден на сестринството нови работни дрехи. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение , в което работят 90 медицински сестри, клинични и рентгенови лаборанти, акушерки, рехабилитатори, фелдшери. Главната сестра на болничното заведение Румянка Мусева уточни, че облеклата се създават сега и ще бъдат в друг цвят за всяко поделение.

По обяд управлението на болничното заведение провежда малко празненство с почерпка по случай празника. Управителят доктор Иван Иванов насочи привет във връзка Международния ден на сестринството към присъстващите.
„ Искам да поздравя всички експерти по здравни грижи и да изразя главната си признателност към вас, защото вие изнесохте безусловно на гърба си главната тежест в грижите за пациентите по време на коронавирус епидемията, към момента не завършила. Пожелавам ви да се гордеете и да чувствате тази специалност като предопределение ”, сподели доктор Иванов и пожела на всички здраве, задоволеност от благородната и хуманна специалност, която са избрали и сполучлива работа.

Екипът на МБАЛ „ Свети Иван Рилски “ получи поздравления и от управлението на Диагностично-консултативния център, с който си партнират от години ползотворно.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР