Горкият Макрон. Или по-точно, горката Франция. Или още по-точно -

...
Горкият Макрон. Или по-точно, горката Франция. Или още по-точно -
Коментари Харесай

Анализатор: Същите, които Франция въоръжи и наричаше умерена опозиция в Сирия, сега й горят знамето

Горкият Макрон. Или по-точно, горката Франция. Или още по-точно - горката Европа. Kаква подигравка единствено, а, мосю Макрон? Същите тези, с които си колаборационирахте, въоръжавахте и наричахте " умерена съпротива в Сирия ", в този момент ви горят знамето и ви настъпват портретите, в обществената мрежа Facebook и демонстрира видеокадри по тематиката.

And here is a groups of armed men burning a painting of the French flag while holding a printout of another flag that Serê Kaniyê knows too well.
— Woofers (@NotWoofers)
 Дахер Ламот: Турция може да трансферира бойците от Нагорни Карабах и към Балканите (ВИДЕО) Дахер Ламот: Турция може да трансферира бойците от Нагорни Карабах и към Балканите (ВИДЕО)
Като част от " Стратегическата си дълбочина " Турция може да трансферира бойците от Нагорни Карабах и към Балканите, както го направи в Сир...
" И то поради един коментар, с който те настояват, че сте им обидили религията. Коментар, подбуден от следващия атентат, породен от същите хора, които се върнаха от Сирия. От идеология, която вие насъсквахте, финансирахте и въоръжавахте за няколко барела нефт повече.
А в този момент? Ердоган загатна, че се нуждаете от психиатър и
— Woofers (@NotWoofers) " > прикани да не се купуват френски артикули. Продължава да ви се подиграва и да употребява исляма, с който да събира повече последователи из ислямския свят, а и да ви изнудва.
В Йордания пък започнаха да махат френски артикули от магазините.

In response to President Macron`s recent comments on Islam, shopping mall staff in Jordan removed French products from shelves.

Read more:
— Al Jazeera English (@AJEnglish)
 Мюсюлмански страни приканват за протест на френски артикули, Франция не отстъпва Мюсюлмански страни приканват за протест на френски артикули, Франция не отстъпва
Франция прикани страните от Близкия изток да прекратят апелите за протест на френски артикули в символ на митинг против отбраната на президе...
Също както и в Кувейт. Огромни митинги в Пакистан, Бангладеш, всички приканват да се махат и да не се купуват френски артикули.

“European leaders should tell French President Macron to stop his hate campaign. ”

Turkey`s Erdogan has joined growing calls to across several Muslim countries.

Read more:
— Al Jazeera English (@AJEnglish)
. Каква подигравка, нали. Страната, която санкционира със гибел християнски проповеди и затваря в затвор, в случай че намерят библия у вас, в този момент реве за дискриминация. Страната, която бълва идеологията, салафитско-уахабитската, на която в този момент сте зависещ.
В учебните заведения във Франция учителите ги е боязън да не кажат нещо неверно, карикатуристите и колумниситите ги е боязън да не издадат нещо неверно, църквите ви горят, а понякога някой църковен чиновник или преподавател бива обезглавен, а някоя друга " безсрамничка " - изнасилена.
 Убиецът на учителя във Франция е контактувал с джихадисти в Сирия Убиецът на учителя във Франция е контактувал с джихадисти в Сирия
Разследването на убийството на френски преподавател се обърна за подпомагане към Сирия, където килърът е имал контакт с джихадисти, заяви Агенция Франс Прес...
А в този момент медиите, подтикнати от френските корпорации. Прав е Мишел Уелбек. Написа " Подчинение " и книгата му за жалост към този момент почна да става действителност. Всички сте подчинени. На саудитския нефт, турския пазар, пакистанската работна ръка. Продадохте се и то не на който би трябвало ", приключва Ламот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР