Горещ спор се завихри в сутрешния ефир на Нова телевизия.

...
Горещ спор се завихри в сутрешния ефир на Нова телевизия.
Коментари Харесай

Коцето от „Възраждане“ се появи в ефир, влезе в ожесточен спор с водещите: Истина е, а не гледна точка!

Горещ спор се завихри в утринния ефир на Нова телевизия. Поканеният в студиото водач на „ Възраждане “ Костадин Костадинов влезе в иронична дискусия с тв водещите Виктор Николаев и Мира Иванова. Оказа се, че Николаев има базисни пропуски по история на Балканите по отношение на държавния статус на Косово. Спорът бе във връзка паралел, изработен от Костадинов с референдума за присъединение на ДНР и ЛНР към Русия с Отделянето на Косово от Сърбия. „ Там влезе НАТО по същия метод – за етническо пречистване. Вие представяте едностранно гледната точка. Защо се случи всичко това в Украйна? Всичко стартира с първото решение на новия парламент след отстраняването на президента Янукович и то беше да се отстрани Закона за районните езици, който даваше опция на всяко малцинство, който има над 20% наличие в обособените райони, да употребява своя език за районен “, съобщи Костадинов.

„ Казвате „ Вашата позиция “. Това не е моята позиция, това е истината. Ликвидирани бяха българските учебни заведения в Украйна. Имаме почетен консул в Мелитопол, вие свързахте ли се с него, с цел да разговаряте? “, нападна ги още Костадинов.

За да се укротят пристрастеностите, водещите насочиха въпросите си към идния на 2 октомври парламентарен избор.

Лидерът на „ Възраждане ” съобщи, че единственият кабинет, който биха подкрепили, е кабинет с мандата на „ Възраждане ”.

„ Нашата цел е да убедим оптимален брой хора да гласоподават за „ Възраждане ”, с цел да може България да бъде самостоятелна страна и да не бъде намесвана в непознати спорове ”, сподели още Костадинов. По думите му в случай че се сформира друго държавно управление, то ще е с цел да вкара страната ни в спор.

Помолен да изброи четири страни, които не членуват в НАТО или Европейския съюз, само че които са добре ръководени и с висок стандарт на живот, водачът на „ Възраждане ” сподели: „ В Европа има и Втори Европейски съюз. Казва се ЕАСТ – Европейска асоциация за свободна търговия. Тя сплотява четирите най-богати страни в Европа. Те не са в Европейския съюз. Това са Норвегия, Исландия, Швейцария и Лихтенщайн ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР