Горещ музикален микс от DJ Mascota и огнено шоу от

...
Горещ музикален микс от DJ Mascota и огнено шоу от
Коментари Харесай

Ценителите на клубната музика посрещнаха градския залез с Rooftop Party в Paradise Center

Горещ музикален микс от DJ Mascota и огнено шоу от „ Дивинитас “ сложиха началото на поредност от Rooftop събития това лято

Близо 300 души се включиха в първото по рода си Paradise Rooftop Party – ново лятно преживяване с екзотични питиета и празненство музика с хазаин Paradise Center. На 20 юли откритата тераса на етаж +2 на комерсиалния център се трансформира в най-горещата точка на София, откъдето гостите с авансово закупени билети посрещнаха залеза под намерено небе и в приятна компания.

Организаторите от Paradise Center и Secret Life Experience бяха подготвили атрактивна стратегия: DJ Mascota сътвори клубна атмосфера на Paradise Rooftop Party със своя деятелен сет, микс от deep, funky, groove и tech звучене, a кулминационната точка на празненството бяха клуб „ Дивинитас “ и техният изпепеляващ огнен театър.
Интересът към пилотното издание на Paradise Rooftop Party бе толкоз огромен, че плануваните места бяха изчерпани в първите 5 дни от стартирането на билетите в продажба. Организаторите дават обещание да има още няколко дати на сполучливия формат до края на лятото с разнообразни гост-DJ и приканват искащите да го преживеят, като запазят мястото си в точния момент.

Следете уеб страницата на Paradise Center www.paradise-center.com за настояща информация за идващото горещо празненство.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР