Гордън Майкъл Скалион – водещ световен експерт по земетресения, професор

...
Гордън Майкъл Скалион – водещ световен експерт по земетресения, професор
Коментари Харесай

Очаква ли ни втори Апокалипсис: пророчествата на най-известните ясновидци днес

Гордън Майкъл Скалион – водещ международен специалист по трусове, професор по сеизмология и ясновидец, декларира: „ Това, което ни чака, може да се опише единствено с една дума – злополука. Активизирането на огнения пръстен ще раздруса цялата Земя.

В резултат на земетресението ще се промени магнитното поле на Земята и надлежно климатът й, написа Блиц.

Някога ледниковият интервал е настъпил по същия метод: изместили са се полюсите поради бомбардирането на планетата от астероиди. Но в този момент резултатът от катаклизма ще бъде световно стопляне. Там, където е било студено, ще стане горещо: арктическите ледове ще се разтопят. Глад заплашва Русия, Китай и Съединени американски щати “.



Но първите сходни пророчества са направени две хилядолетия преди Скалион. В Библията се приказва за „ три дни мрачевина “, „ кръщение и изчистване с огън “. Скалион планува тези феномени: изхвърлената пепел от новите вулкани може да скрие слънцето, а огнените реки от лава – да изпепелят градовете. На четвъртия ден от земетресението човечеството ще види възкресяването на от дълго време починали континенти: Атлантида ще излезе от водата, а Калифорния, назад, ще потъне. Но Скалион е убеден, че катаклизмът няма да унищожи цивилизацията ни, а ще способства за мира и обединяването на хората.

Шаманите на североамериканските индианци считат, че майката земя ще им даде знаци, които демонстрират, че тя е доста ядосана и счита да се избави от замърсяващите я хора в интервала на „ великото изчистване “. Според индианците този интервал ще стартира в околните години и в случай че хората се опомнят и се погрижат за земята и за помиряването между тях, „ великото изчистване “ ще мине без жертви.

Знаменитият американски оракул на XX век Едгар Кейси споделя, че най-великите пророчества са тези, които не се сбъдват. Неговите прародители – от създателите на Библията до Нострадамус, също учат, че волевото изпитание на индивида може да промени ориста. А пророчеството е това, което готви за смъртния безстрастната орис, в случай че той се носи по течението.

Американският астролог Хенри Вайнгартен споделя: „ Астрологията е напътствие, че ще вали. По-нататък е свободата на волята. Вие можете да излезете с чадър и да останете сухи, или можете да плюете на прогнозата и да се намокрите. Абсолютна неизбежност няма! “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР