Google разширява екологичния режим на маршрутизиране на Maps, като пуска

...
Google разширява екологичния режим на маршрутизиране на Maps, като пуска
Коментари Харесай

Google разширява опциите на Maps

Google уголемява екологичния режим на маршрутизиране на Maps, като пуска функционалността в десетки европейски държави да избирате с какъв вид гориво да работи колата ви.

Функцията, в началото стартира в Съединени американски щати и Канада предходната година и подчертава маршрути, които употребяват по-малко сила, в случай че имат сходно предстоящо време за идване на други различни направления. От Гугъл пускат тази алтернатива в „ съвсем 40 “ европейски страни, в това число Франция, Ирландия, Полша, Испания и Обединеното кралство. 

Гугъл също по този начин прибавя способността да споделя на Карти дали колата ви има дизелово, газово, хибридно или електрическо задвижване, тъй че да може да откри най-ефективния маршрут за вашия съответен вид транспортно средство и да даде по-точни оценки за това какъв брой по-ефективен е екологичният другарски маршрут.

Системата е построена въз основата на информация, извлечена от Националната лаборатория за възобновима сила (NREL) на Министерството на енергетиката на Съединени американски щати и Европейската организация за околна среда, съчетана с трендовете за стимулиране на Гугъл Maps за образование на модели за машинно образование, основани на най-популярните мотори в дадени райони.

Това допуска, че хората с дизелови транспортни средства ще бъдат маршрутизирани по високоскоростна автомагистрала, където моторите им ще бъдат най-ефективни, до момента в който някой с хибридно или електрическо транспортно средство може да получи други оферти.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР