Google Photos ще прекрати своята политика за неограничено безплатно съхранение

...
Google Photos ще прекрати своята политика за неограничено безплатно съхранение
Коментари Харесай

Google Photos слага край на безплатното неограничено пространство от утре

Google Photos ще приключи своята политика за безкрайно гратис предпазване на фотоси и видеоклипове във вторник, 1 юни. След това всички нови фотоси и видеоклипове, които потребителите качват, ще заемат част от предоставеното вътрешно вместилище в Гугъл Диск, което общоприетоо за безплатните сметки е 15GB. Но потребителите не би трябвало да се тормозят: Всички фотоси или видеоклипове, които са качили до този миг, няма да бъдат признати като част от ограничаването. А, настрана Гугъл прибавя и нов безвъзмезден инструмент, който ще помогне на потребителите да ръководят квотата си за предпазване.

Ходът, разгласен през ноември, има за цел да насърчи хората да се записват за абонаментната услуга на Гугъл за предпазване, Гугъл One. Плановете на Гугъл One стартират от 2 щатски $ на месец в Съединени американски щати за 100GB място за предпазване и други функционалности, като отстъпки от Гугъл Store.

Добре е да се уверите, че съществуващите ви фотоси и видеоклипове са архивирани в Гугъл Photos преди крайния период във вторник, защото до тази дата те ще се смятат за гратис обезпечени и няма да заемат от ограничаването ви за предпазване. Можете да ревизирате качеството на архивирането си в приложението Снимки, като отворите Настройки > Архивиране и синхронизиране.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР