Google ограничи закупуването на приложения в своя Play Market за

...
Google ограничи закупуването на приложения в своя Play Market за
Коментари Харесай

Google забрани закупуването на приложения в Play Market за руски потребители

Google ограничи закупуването на приложения в своя Play Market за консуматори от Русия, в този момент потребителите ще могат да употребяват единствено гратис наличие. Това се оповестява на уеб страницата на Гугъл.

„ Поради разстройства в работата на платежните системи, ние ще спрем системата за заплащане на Гугъл Play за консуматори в Русия през идващите дни. Това значи, че по време на прекъсването няма да можете да купувате приложения и игри, да плащате за абонаменти, или да купувате цифрови артикули в приложението благодарение на Гугъл Play в Русия “, се споделя в изказване на компанията.

За съществуващи платени абонаменти идващото заплащане няма да бъде обработено, обясниха от компанията. След приключване на абонаментния интервал потребителите ще изгубят достъп до него. Ако абонаментът предлага гратисен интервал, достъпът ще остане до края на гратисния интервал.

Достъпът до закупени по-рано приложения ще продължи, само че потребителите могат да изпитат ограничавания за достъп до авансово закупени приложения и наличие заради спирания от снабдители на услуги.

Предварителни поръчки с време за доставка след прекъсването на системата за заплащане на Play няма да бъдат изпълнени и всички пари по тях ще бъдат върнати на потребителите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР