Гонка между лека кола и полицейски автомобили в Разград. В

...
Гонка между лека кола и полицейски автомобили в Разград. В
Коментари Харесай

След лудата гонка из Разград: Шофьорът е настанен в психодиспансер

Гонка сред лека кола и полицейски коли в Разград. В резултат-потрошени две коли на полицията и три частни автомобила. Случката се разиграва след 10 часа през вчерашния ден в един от централните квартали на града. 48-годишен водач се е движил несъответстващо, не е спрял на полицейско предписание и се е стигнало до гонене.

Инцидентът се разиграл към 10.30 часа през вчерашния ден, когато на тел. 112 е получен сигнал за лидер, който се движи несъответстващо по улиците на регионалния център. При опит да бъде спрян по бул. „ Княз Борис ”, водачът не се подчинил на дадените му полицейски разпоредби, демонстративно ускорил и траял придвижването си в посока жп гарата. Последвало гонене, в което се присъединил и спомагателен патрулен екип.
 Шофьор помля 5 коли при гонка с полицията в Разград Шофьор помля 5 коли при гонка с полицията в Разград
48-годишен лидер блъсна две патрулки и три паркирани коли в Разград преди да бъде арестуван в полицейския арест. Инцидентът се разиграл...

„ Чухме сирени и видяхме, че по булеварда два екипа на полицията гонят кола. Разбрахме, че се с блъснал в други коли ”, описват очевидци. „ Беглецът не е извършил разпореждането на служителите на реда. Наложило се е да го гонят и отвън града. Там единият екип е употребявал стоп патрони ”, описват следователите. По първични данни не е открита приложимост на алкохол или опиати. В хода на формираното следствено дело ще се обясняват аргументите за държанието му.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР