gong.bgкадър: ТуитърНай-добрият български тенисист Григор Димитров влезе в сериозно прегрешение

...
gong.bgкадър: ТуитърНай-добрият български тенисист Григор Димитров влезе в сериозно прегрешение
Коментари Харесай

Гонг: Отнеха книжката на Григор в Монако

gong.bg

кадър: Туитър

Най-добрият български тенисист Григор Димитров влезе в съществено провинение с органите на реда в Монако. Униформените чиновници в Монако отнеха книжките на българския тенисист Григор Димитров и на руснака Даниил Медведев, откакто ги е хванала с превишена скорост, оповестяват медиите в Русия. Новината е потвърдена бе публикувана в обществените мрежи, само че още не е публично доказана.

Според информациите са хванати са общо 10 автомобила, които са карани неразумно, а измежду тях се оказали и тенис звездите. Те са карали с сред 160 и 180 км/ч при позволени 110 км/ч в дадения сектор.



@DaniilMedwed Medvedev and @GrigorDimitrov Dimitrov suspected to be fined for speeding in Monaco... @OpenCourthttps://t.co/u7Sgz1WYUp
— Kumaraswamy K (@kumaraswamykTOI) August 3, 2020

Освен отнетите шофьорски книжки са наложени и санкции от по 750 евро. Нарушението е осъществено сред 16 и 19 часа локално време. Това се е случило на път, който свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където Григор живее - Монте Карло. Известните тенисисти не са били разпознати в началото от служителите на реда, само че тяхната еднаквост става ясна в следствие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР