Голямото коледно пазаруване започна, а черният петък дава възможност на

...
Голямото коледно пазаруване започна, а черният петък дава възможност на
Коментари Харесай

Черен петък: как се справят моловете с голямото коледно пазаруване

Голямото коледно извършване на покупки стартира, а черният петък дава опция на хората да се възползват от атрактивните понижения.

За търговците в МОЛ-овете това е първия Черен петък от началото на пандемията. Затова и пониженията стартират от 20 и доближават до 70 %.И с цел да привлекат повече клиенти, примамливите предложения в магазините не престават с дни.

”Кампанията варира за целия месец, цяла седмица, петък, събота и неделя, тъй че към момента има атрактивни предложения.” - споделя Антоанета Тенева, уредник на събития в търговски център

”Всъщност ние няма по какъв начин да имаме упования сега, защото обстановката е много динамична и считам, че все пак се оправяме сносно и макар всички ограничавания, както виждате МОЛ-а е цялостен и живота кипи.” - съобщи Преслава Владова, шеф на магазин

А хората обикалят магазините в търсене на най-изгодните предложения, с цел да зарадват най-близките за празниците.

Все отново тази година потока от хора за Черния петък е по-слаб спрямо минали години. Освен с условието за зелен документ специалистите изясняват това и с обстоятелството, че поради ковид всеобщо търговците придвижиха активността си в цифровото пространство.

Репортаж: Нивелина Няголова/Александър Георгиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР