Голямото коледно пазаруване в Пазарджик започна, след като отвориха врати

...
Голямото коледно пазаруване в Пазарджик започна, след като отвориха врати
Коментари Харесай

Първият търговски комплекс Holiday Park отвори врати в Пазарджик

Голямото коледно извършване на покупки в Пазарджик стартира, откакто отвориха порти нови 9 магазина от първия стадий от построяването на търговски комплекс Holiday Park. Лентата прерязаха кметът на общината Тодор Попов и Тодор Белчев - ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс холдинг " - вложител в огромния план.
Тодор Попов - кмет на Пазарджик (вляво) и Тодор Белчев - ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс холдинг "
" Постарахме се да създадем нещо по-различно от всички останали в областта на ритейла като осветяване, витрини, налична среда. В рамките на няколко месеца в целия паркинг ще има над 100 дървета и когато кажем " парк ", дано не си представяме единствено ритейл парк, а и нещо като красива среда, която е комфортна за хората да пазарят ", сподели Тодор Белчев по време на откриването.

Търговският комплекс се намира на ул. " Димчо Дебелянов " 10, сред хипермаркети " Технополис " и " Практикер ". Мястото е комфортно и отзивчиво и се обособява като огромна комерсиална зона с богато многообразие от магазини за дома, фамилията и свободното време.

Ритейл паркът ще включва общо 20 магазина от известни български и международни марки. След приключването на първия стадий от построяването му към този момент отвориха порти обичаните на мнозина магазини LC Waikiki, KIK, Sport Vision, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, MatStar и Vidioptics. През пролетта на идната година ще бъде приключен цялостният план с откриването на останалите обекти - Pepco, TMarket, Hippoland, JYSK, Pause Jeans, Зоомагазин " Д-р Стефанов ", SOPharmacy, dm и заведение за хранене.
Реклама
Строителството на Holiday Park е предоставено на компания " Балканстрой КК " ООД. Комплексът е с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и ще се простира на близо 34 000 кв.м. След довеждане докрай на втория стадий от плана застроената повърхност с магазини, в това число тази на " Технополис " и " Практикер ", ще доближи 23 000 кв.м и ще бъде най-големият търговски комплекс в района.

Освен комерсиалния парк в Пазарджик сега се построяват Holiday Park в Стара Загора, Перник и Хасково. Предстои построяването на такива комплекси в София и Русе.
Свързани публикации 83 деца на починали и потърпевши служители на реда ще получат дарове от " Технополис " и " Практикер " 20 декември 2021, 09:37 " Технополис " стартира построяването на втори хипермаркет в Пловдив и нов търговски комплекс 10 ноември 2021, 15:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Строителство и имоти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР