Голямото дерби на турския футбол между Галатасарай и Фенербахче завърши

...
Голямото дерби на турския футбол между Галатасарай и Фенербахче завърши
Коментари Харесай

Галатасарай и Фенербахче разочароваха с нулево равенство

Голямото дерби на турския футбол сред Галатасарай и Фенербахче приключи без голове. Мачът на " Тюрк Телеком Арена " не оправда упованията, а след края му и в двата лагера бяха недоволни от резултата.

През първото полувреме гол на Софиан Фегили от домакините беше анулиран поради засада. Галатасарай повече търсеше успеха, а " фенерите " разчитаха главно на статични положения.

Защитата на Фенербахче се оправи с опазването на Радамел Фалкао, а вратарят Алтай Байъндър блесна с няколко значими спасявания след почивката, в това число при един рисков удар на Арда Туран.

Мачът се игра без аудитория, само че все пак началото му беше забавено с няколко минути, тъй като на терена беше хвърлена факла.

Галатасарай остана без победа в шести следващ мач на своя стадион против Фенербахче. За последно " лъвовете " завоюваха през 2014-а с 2:1, като и двата гола вкара Уесли Снайдер.

Начело в класирането е новакът Карагюмрюк със 7 точки и по-добра голова разлика от Галатасарай, Аааланияспор и Хатайспор на Страхил Попов.

Сюпер лиг 3 кръг, неделя 27 септември  Галатасарай 0:0краен резулат  Фенербахче
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР