Голямото чакане свърши! Завръща се най-голямото футболно зрелище, най-силният европейски

...
Голямото чакане свърши! Завръща се най-голямото футболно зрелище, най-силният европейски
Коментари Харесай

Шампионска лига се завръща: Ето какво ще гледаме днес

Голямото очакване свърши! Завръща се най-голямото футболно представление, най-силният европейски клубен шампионат - Шампионска лига. В днешния ден, 18 септември, ще се изиграят осем срещи от груповата фаза на тази мечтана и доста влиятелна конкуренция. Днес, а и в околните дни, ще гледаме доста атрактивен футбол, доста огромни звезди и, сигурно, изненадващи резултати.
Любопитно е обаче какви забавни срещи подреди жребият, теглен в края на август. Големи играчи се изправят против някогашния си отбор, мощни тимове ще търсят реванш против отбори, които са ги отстранили в предходния сезон в надпреварата. И още, и още. Вижте най-големите интриги, които следва да следим:
ИНТРИГА НОМЕР 1: Кристиано Роналдо се завръща на " Олд Трафорд ".
Когато се разбра, че Роналдо има проблеми в Реал Мадрид, мигновено се появиха клюки, че той ще се връща в Манчестър Юнайтед. И в действителност, тази есен Роналдо ще играе на " Олд Трафорд ", само че не за Юнайтед, а за Ювентус.
На Кристиано му следва да се изправи и против някогашния си треньор в Реал Мадрид - Жозе Моуриньо, който е отпред на " алените дяволи ". Но португалският ментор е придружен от проблеми в работата си и, нищо чудно на 23 октомври, когато Ювентус гостува в Манчестър, Моуриньо да е уволнен, а на неговото място да работи различен от треньорите на Роналдо на " Бернабеу ", най-успешният - Зинедин Зидан.
Роналдо към този момент е вкарвал на " Олд Трафорд " - през 2013 година за Реал. И голът му беше надвит.
ИНТРИГА НОМЕР 2: Фалкао против Атлетико (Мадрид).
Нападателят на Монако Радамел Фалкао ще се изправи против някогашния си отбор Атлетико (Мадрид) в група А. За " дюшекчиите " колумбиецът записа 91 мача и 70 гола, а за Монако - 101 мача и 67 попадения. Дали нападателя ще накаже някогашния си отбор ще забележим още довечера.
ВИЖТЕ ПРОГРАМА ЗА ДНЕШНИТЕ МАЧОВЕ
ИНТРИГА НОМЕР 3: Кавани се изправя против Наполи
Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани, който стана голмайстор номер 1 в историята на френския клуб, се изправя против някогашния си отбор Наполи. За италианския отбор уругваецът има повече от 100 гола за трите години в Неапол. Ще забележим какво ще се случи на 24 октомври в Париж.
ИНТРИГА НОМЕР 4: Анчелоти се сблъсъква с ПСЖ
В група С има повече от една конспирация. Освен срещата на Кавани с Наполи треньорът на неаполитанци Карло Анчелоти ще се изправи против ПСЖ - клубът, в който работи в самото начало на катарския план на " Парк де Пренс ". Италианецът завоюва първата за парижани купа на Франция от 19 години насам.
ИНТРИГА НОМЕР 5: Клоп против Тухел
В тази забавна група един против различен ще застанат и някогашните треньори на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп и Томас Тухел. И двамата в този момент работят в други клубове - Клоп води Ливърпул, а Тухел - ПСЖ. Те ще кръстосат шпаги на 28 ноември в Париж.
ИНТРИГА НОМЕР 6: Фарфан и Хьоведес се срещат с Шалке 04.
Двамата играчи на Локомотив (Москва) имат повече от 500 мача общо за Шалке 04. Срещата им с някогашния им отбор ще бъде прочувствена, изключително за Хьоведес, който не напусна Германия изключително щастлив.
Германецът е подготвен даже да вкара гол на Шалке, само че съобщи, че в случай че това се случи, той няма да чества попадението.
Ето кои мачове ще се изиграят през днешния ден!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР