Голямо количество канабис и 2 наркооранжерии са разкрити при специализирана

...
Голямо количество канабис и 2 наркооранжерии са разкрити при специализирана
Коментари Харесай

Разкриха оранжерия за канабис в Гоце Делчев

Голямо количество канабис и 2 наркооранжерии са разкрити при профилирана полицейска интервенция в Гоце Делчев, предава БНР. До момента са арестувани шест лица и са осъществени претърсвания в 11 обекта.
Акцията обгръща територията на три общини - Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен.
Наркооранжерията е разкрита в частен дом в Гоце Делчев, населяван от 39 годишен мъж. Конфискувани са над 13 кг зелен канабис и съцветия и към 63 грама суха дрога. В различен частен парцел в града е открит 1 кг канабис и са конфискувани разнообразни по тип и диаметър нелегално държани муниции. Намерени са и съществени парични суми.
Мобилни апарати, SIM карти и документи за леки коли са открити в дома на 37 годишен мъж от Гоце Делчев. Проверени са и двете къщи за посетители в село Тешево, стопанисвани от него, където е открит над един кг изсъхнал канабис.
По време на профилираната интервенция е разкрита и наркооранжерия с съвременно съоръжение в някогашна селскостопанска постройка в Гърмен. При претърсванията са открити SIM карти, мобилни устройства, везни за дозиране на опиати, както и преносими компютри с компютърни конфигурации и флаш памет.
На шестимата задържани е наложена мярка „ задържане “ за период от 24 часа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР