Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи обръщение към феновете

...
Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи обръщение към феновете
Коментари Харесай

Кристиано: Нека вземем най-добрите решения за бъдещето

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи послание към почитателите чрез профилите си в обществените мрежи. В изказването си португалецът прикани късата почивка да бъде употребена за вземането на " най-хубавите решения за бъдещето ". Португалецът обаче по никакъв метод не засегна тематиката за Маурицио Сари, който бе уволнен след вчерашното отпадане на " бианконерите " от Шампионската лига. Според някои информации в медиите в Италия Роналдо е заплашил, че ще си тръгне от клуба, ако Сари резервира поста си.

Ето и цялото послание на CR7:

" Сезон 2019/20 приключи за нас по-късно от нормално, само че по-рано, в сравнение с чакахме. Сега е време за размисъл и за разбор на положителните и неприятните моменти, тъй като сериозното мислене е единственият метод за развиване. Огромен клуб като Ювентус постоянно би трябвало да мисли и работи като най-хубавият в света, с цел да можем самите ниe да се дефинираме като един от най-хубавите и най-големите клубове.

Да побеждаваме още веднъж в Серия " А " в такава сложна година е нещо, с което сме доста горди. Лично за мен да отбележа 37 гола за Ювентус и 11 за националния тим на Португалия е нещо, което ме стимулира да посрещна бъдещето с актуализирана упоритост и да имам желанието да се оправям все по-добре с всяка минала година. Но почитателите чакат и изискват повече от нас и ние би трябвало да им го осигурим, да осъществим и най-високите упования.

Нека тази къса почивка ни даде опция да вземем най-хубавите решениq за бъдещето и да се завърнем по-силни и по-отдадени от всеки път.

Ще се забележим скоро! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР