Голямата звезда на УругвайЛуис Суарес изрази тъгата си от начина,

...
Голямата звезда на УругвайЛуис Суарес изрази тъгата си от начина,
Коментари Харесай

Суарес: Горд съм да бъда уругваец, въпреки че не ни уважават

Голямата звезда на УругвайЛуис Суарес изрази тъгата си от метода, по който тимът отпадна от Мондиал 2022. “Урусите ” завоюваха с 2:0 над Гана, само че все пак приключиха трети в група Н и по този начин завършиха присъединяване си на Световното състезание в Катар. Той също по този начин акцентира, че уругвайците не са уважавани, като най-вероятно засяга ФИФА поради думите му след дуела.
 Луис Суарес упрекна ФИФА, че постоянно е против Уругвай Луис Суарес упрекна ФИФА, че постоянно е против Уругвай
“Да се сбогуваш по този начин с един Мондиал боли доста, само че имаме спокойствието, че ДАДОХМЕ ВСИЧКО за нашата страна. Горд съм да бъда УРУГВАЕЦ, макар че НЕ НИ УВАЖАВАТ. Благодаря на всички уругвайци, които ни подкрепяха по всички краища на света! ”, написа Суарес в обществените мрежи към свои фотоси от мача.

35-годишният деец изживя доста прочувствено последните минути на срещата, откакто разбра, че в другия дуел от групата Южна Корея поведе с 2:1 против Португалия, което в последна сметка изхвърли Уругвай от шампионата. Камерите край терена непрекъснато посочваха на пейката разплакания Суарес, който преди този момент беше сменен и не можеше да помогне на съотборниците си да отбележат трети гол, който щеше да ги класира на осминафинал. Това съвсем несъмнено беше последното Световно състезание за опитния футболист.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР