Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо е все по-близо

...
Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо е все по-близо
Коментари Харесай

Клуб от Саудитска Арабия предлага на Роналдо заплата от 200 млн. евро

Голямата звезда на международния футбол Кристиано Роналдо е все по-близо до това да продължи кариерата си в саудитския клуб Ал-Насър, оповестява испанското спортно издание „ Marca “. Според информацията Ал-Насър предлага на португалеца контракт за две години и половина и заплата от 200 милиона евро на година.

Това надвишава с доста всички други оферти, които стоят пред Роналдо, в това число и от американската Мейджър Лийг Сокър. Основното предпочитание на петкратния притежател на " Златната топка " е да продължи да играе в Европа за тим, който е измежду кандидатите за Шампионската лига, само че наподобява все по-ясно, че това няма по какъв начин да се осъществя. Поради това най-вероятно Роналдо ще избере извънредно примамливата оферта на Ал -Насър.

Ал-Насър е най-успешният клуб в Саудитска Арабия с 29 трофея от локални и интернационалните шампионати. Местният гранд е воден от френския експерт Руди Гарсия, а в редиците на отбора са колумбийския вратар Давид Оспина и испанеца Алваро Гонсалес.

Португалецът се раздели с британския Манчестър Юнайтед преди началото на Световното състезание по футбол в Катар.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР