Голямата звезда на Манчестър ЮнайтедиПортугалия Кристиано Роналдо заяви, че няма ...

Голямата звезда на Манчестър ЮнайтедиПортугалия Кристиано Роналдо заяви, че няма

Кристиано Роналдо каза дали спира с Португалия

Голямата звезда на Манчестър ЮнайтедиПортугалия Кристиано Роналдо съобщи , че няма планове да се отхвърля от националния тим . Петкратният притежател на Златната топка възнамерява да играе на Мондиал 2022, който ще се проведе през зимата в Катар.

свързани публикации

"Мисля ли да приключа кариерата си в португалския народен тим , с цел да продължа клубната си кариера? Но за какво би трябвало да мисля за това? Не мисля, че е дошло времето за това. По този казус няма значение какво желаят хората, същественото е какво желая аз. Само аз ще усетя по кое време не мога да тичам , да дриблирам, да изстрелвам към вратата, когато нямам сили ".

свързани публикации

"Но към момента имам всичко това, тъй че желая да продължа, тъй като към момента съм стимулиран . Мотивацията е най-важната. Трябва да си вършите работата, давайки позитивни страсти на близките – семейството, почитателите и себе си. Говорите за португалския народен тим , само че в Шампионската лига имам най-вече голове, най-вече победи, асистенции. Това е всичко. Но желая да продължа. Обичам да играя футбол. Хубаво е да правиш хората щастливи ", сподели Роналдо.

Снимка: БГНЕС

Източник: gol.bg