Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо направи кратък коментар

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо направи кратък коментар
Коментари Харесай

CR7: Радвам се, че се върнах

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо направи къс коментар за своето завръщане с екипа на „ алените дяволи “.

След като португалецът пропусна съвсем цялата предсезонна подготовка на тима в търсене на други благоприятни условия за бъдещето си, през вчерашния ден той се завърна в игра за 20-кратния първенец на Англия.

Кристиано стартира като титуляр в контролата с Райо Валекано, от която изигра единствено едно полувреме, след което си потегли от стадиона преди края на дуела.

Феновете обаче посрещнаха топло 37-годишния голаджия, който по-късно вечерта написа в обществените мрежи, че е „ благополучен от завръщането си “.

Непосредствено преди вчерашната инспекция на „ Олд Трафорд “ Ерик загар Хаг разяснява положението на Кристиано Роналдо по следния метод:

„ Той не е на равнището на останалите в тима, тъй като пропусна доста седмици. Има потребност от мачове и доста тренировки “, съобщи Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед стартира сезона с домакинство против Брайтън на 7 август, като ще е забавно да се види дали Роналдо ще вземе присъединяване в този дуел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР