Голямата звезда на баскетболния ЦСКА (Москва) Майк Джеймс отново се

...
Голямата звезда на баскетболния ЦСКА (Москва) Майк Джеймс отново се
Коментари Харесай

Големият скандал в ЦСКА и ще остане ли отборът без най-голямата си звезда?

Голямата звезда на баскетболния ЦСКА (Москва) Майк Джеймс още веднъж се забърка в скандал, само че. Вече се заприказва, че американецът, който е водещият изпълнител на московските " армейци ", може и да бъде изпъден от клуба поради непристойното си държание. Според формалното известие на ЦСКА, оповестено през вчерашния ден, Джеймс е краткотрайно отхвърлен от състава, защото е взел участие в случай в съблекалнята на отбора след загубата от Фенербахче в Евролигата предходната седмица.

Mike James is suspended. Club’s clarification

On January 22nd, after the end of the game with Fenerbahce, there was an incident in the team's locker room with the participation of Mike James. As a result, the club decided to suspend the player from practices and games.
— CSKA Moscow (@cskabasket)
Авторитетният публицист от профилираното баскетболно издание Eurohoops Никос Варлас заяви, че управлението на ЦСКА занапред ще взема решение дали да освободи своята най-голяма звезда. Очаква се до края на седмицата от клуба да излязат с изказване по отношение на дискусионната обстановка с 31-годишния плеймейкър. Варлас прибавя, че ЦСКА към този момент търси евентуален заместител на Джеймс, който пък подписа нов тригодишен контракт с московците през лятото на предходната година.

За момента не е известна публична причина, заради която Джеймс търпи наказване. Няма детайлности към този " скандал ", който се е развил в съблекалнята на отбора след загубата от " фенерите ". Руският вестник " Спортс-Експрес " обаче заяви, че гардът на ЦСКА е нападнал своя съотборник Торнике Шенгелия.

Fuck i look like trying to fight toko. Y’all gotta use y’all heads and stop letting media just report anything. I told y’all that y’all was idiots....
— Mike James (@TheNatural_05)
Този слух бе споделен в материал от Eurohoops, на който Джеймс реагира бурно - " Ей, стига към този момент. Спрете да си измисляте нелепости ", написа американецът като коментар към обявата. " Да ви наподобявам на човек, който би се нахвърлил върху Токо? Започнете да си употребявате главите и спрете да вярвате на медиите, които основават клюки за щяло и нещяло. Казах ви, че сте идиоти ", избухна по-късно Джеймс.

Но гардът на ЦСКА не се спря дотук и продължи тирадата си. " Честно, за какво би трябвало да съобщавате слух като този? Знам, че отразявате какво ли не, само че за някои неща ви би трябвало повече мозък. Или малко здрав разсъдък ", добави той.

Шенгелия също изрази своето мнение по въпроса и побърза да удостовери, че няма никакъв скандал сред него и Джеймс.

— Tornike Shengelia (@TokoShengelia23)
" Тъжно е, че би трябвало да разясня това. Да притежаваш медийна платформа не значи, че можеш да вярваш на безусловно всичко и да предполагаш какво се е случило. Тъжно е да чета нещо, което няма нищо общо с действителността. Никога не съм се бил с мой съотборник, тъй че ви давам бърз съвет - проверявайте си информацията, преди да намесвате имената на хората и да уронвате престижа им. Да унижа някого в никакъв случай не е било нещо, което бих направил, тъй че чакам същото и от вас ", написа някогашният състезател на Баскония.
Майк Джеймс води цялата Евролига по точки приблизително на мач със своите 19.9 на дуел. Гардът прибавя и по 3.5 битки и 5.8 асистенции в 20-те си мача през сегашния сезон с екипа на ЦСКА. В околните дни се чака публична информация от клуба за обстановката с Джеймс като най-големият въпрос е дали огромният водач на отбора ще бъде освободен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР