Голямата любов на Слави Трифонов доказа, че който търси, намира.

...
Голямата любов на Слави Трифонов доказа, че който търси, намира.
Коментари Харесай

Голямята любов на Слави най-после се уреди с предаване

 Голямата обич на Слави Трифонов потвърди, че който търси, намира. След повече от две години търсене на телевизия, в която да прави лично предаване, психоложката Магдалена Ангелова най-сетне се уреди с кабеларка, подготвена да я приюти. Това е напълно нов канал, профилиран напълно в лъчение на здравни излъчвания. 

За момента думата " кабеларка " в действителност не разказва тъкмо телевизия " CODE HEALTH TV " (Код Здраве), на който Маги е съумяла да продаде концепцията си за шоу, отдадено на психологичното здраве. Защото е цяло знамение да намериш въпросната телевизия при който и да е кабелен оператор. Ако искаш да я гледаш, най-сигурно е да разчиташ на интернет. Това обаче евентуално се дължи на обстоятелството, че каналът се излъчва едвам от няколко дни. Затова пък програмата наподобява амбициозна – със утринни блокове, всемирски излъчвания, съботно-неделни стратегии, шоу за пътешестване и всевъзможни други планове.

Предаването на Маги се споделя " Познаваме ли себе си? ". Още преди повече от две години русокоската призна – тогава пред Би Ти Ви, че от дълго време има предпочитание да прави сходно шоу, отдадено на приложната логика на психиката. В него тя искаше да дава препоръки на феновете си по какъв начин да се оправят в сериозни обстановки, опазвайки личното си психологично здраве. Ангелова по този начин и не съумя да продаде концепцията си тогава, само че се уреди с графа в предаването на Би Ти Ви " Тази събота и неделя ", когато към момента го водеше Мариана Векилска. Говори се, че двете са близки. Когато обаче Векилска напусна малкия екран, с цел да си опита шанса в Брюксел, рубриката на Маги също изчезна от ефира.

Според слуховете, психоложката пробвала да завоюва на своя страна някогашния си обичан Слави Трифонов, с който не един път е признавала, че поддържат положителни връзки. Тя му предложила да я прибере в личната си телевизия, само че той отказал, написа " Уикенд ".

Ето обаче, че шансът най-сетне се усмихна и на нея. Тя откри канал, подготвен да й предложи екранно време. Вярно, не е народен и не се знае докога ще съществува. Но придържайки се към правилата на позитивното мислене, психоложката предпочитала да вижда чашата си на половина цялостна, вместо на половина празна. Ето за какво сега била удовлетворена, че най-малко има къде да се изявява. Разчитала, че с времето ще направи усещане и на някоя по-голяма телевизия, към която ще може да се трансферира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР