Голямата любов на брутално убитата във врачанското село Галиче Андрея

...
Голямата любов на брутално убитата във врачанското село Галиче Андрея
Коментари Харесай

Голямата любов на закланата в Галиче Андрея разтърси всички с думите си за убийците

Голямата обич на брутално убитата във врачанското село Галиче Андрея раздруса мрежата с трогателен пост. Мирослав Илиев написа мощни думи за зверствата, които стават в цялата страна.

БЛИЦ напомня, че преди време пък се появиха фотоси, които демонстрираха каква огромна обич е царяла сред него и брутално закланата и изнасилена госпожица .

Днес пък стана ясно за какво момичето се е върнало във врачанското село Галиче, където откри гибелта си .

Ето какво написа самият Мирослав в персоналния си фейсбук профил (споделяме думите му без редакторска намеса):

БЪЛГАРИО, СЪБОДИ съдебна експертиза ОТ ВЕЧНИЯ ТИ СЪН! СЪБОДИ съдебна експертиза И ВИЖ, ОТНОВО ПРОЛИВАТ КРЪВТА ТИ, А НИЕ СТОИМ НАСТРАНА И КРОТКО ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯ БЕЗМИЛОСТЕН АКТ ВЪРХУ НЕВИННИ ХОРА.

Колко коства един човешки живот? Колко коства живота на сестра ни, на жена ни? На майка ни и татко ни? Какво бихте дали да ги върнем? Всичко.. нали? А можем ли в действителност да ги върнем? За страдание отговорите са толкоз тежки, колкото и самите въпроси!

Живеем в общество, в което убийствата са се трансформирали в ежедневна сензация. И като че ли сензация, само че в случай че се замислим може би са към този момент „ нормални” неща, които слушаме по новините и по радиото.

Първите страници на вестниците са залети от гнусни, пошли и безкомпромисни злословия, които показват сякаш състрадание, само че единствено видимо. Криворазбраната „ истина” се разнася от уста на уста и става мотив за още по-безкомпромисни злословия.

Медиите, трансформирали се в корумпирани хрътки разнищват не закононарушенията, а потърпевшото семейство. Основната им функционалност в такива обстановки, а точно да дават превес за сходни случай, се е изгубила някъде по трасето.

Убийците си стоят на независимост, разхождащи се умерено по улиците, евентуално чудейки се коя да е идната им жертва.. на кого да съсипят живота.. кое семейство да почернят и хвърлят в мрака. Може би последващо е съседското момиче, което се прибира от учебно заведение втора промяна. Може да е дамата, работеща вечерта, с цел да гледа децата си денем.

А може и да е бащата, който рано заран преди изгрев слънце е тръгнал с колелото на работа, с цел да устоя фамилията си.. Може да е бабата, която си спи умерено в дома си на село. Може и да бъдеш ТИ идващия.. Тези убийци чакат зад ъгъла.. чакат без боязън и без мисъл. Задаваме си въпроса „ Как да се предпазим?”.

Оковите, които носим със себе си са окови на страха, на корупция, на безвластие, на обществена неправда. Тези окови ги носим цялостен живот като плебеи, които не заслужават успокоение.

Убийците, направили ликвидиране на малолетна възраст си остават убийци, нали? Унищожили с изключение на жертвата, само че и фамилията й, те се употребяват с „ привилегията” да бъдат съдени с по-леки присъди. Съдиите преглеждат тези човеци не по това, което са направили, а по-възрастта им.. Това вярно ли е благи съграждани? Правилно ли е след 10/12 години килърът да излезе на независимост и да продължи „ задачата си” да убива почтени хора и да СЪЗДАВА НОВО ПОКОЛЕНИЕ УБИЙЦИ? Само тъй като килърът е на 17 години заслужава ли по-лека присъда? НЕ, всички убийци заслужават доживотна присъда без право на подмяна!!!

Нека променим закона за малолетните убийци и да защитим фамилиите и сецата си. Нека счупим оковите и да предотвратим убийствата на околните ни. Човешкият живот не коства 12 години, той коства всичко!!!

Създадена е подписка, с която можем да променим закона за малолетните убийци, а точно да бъдат съдени като пълнолетни с ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА.

Всеки който се е заел да популяризира подписката за смяна на закона за малолетните убийци дано се свърже с мен на персонално известие.

ВЕЧЕН ПОКОИ ЛЮБОВ МОЯ, ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!!!!!!!!!! “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР