Голямата комедийна актриса Катерина Евро разкри, че се замисля да

...
Голямата комедийна актриса Катерина Евро разкри, че се замисля да
Коментари Харесай

Катето Евро Пише Завещание, Ето При Кого Отива Всичко

Голямата комедийна актриса Катерина Евро разкри, че се замисля да завещае дома си в село Кокаляне на 3-годишната си внучка. „ Защото носи моето име, ще препиша къщата на внучката “, намигна на смешка звездата от „ Оркестър без име “ пред Нова телевизия.

Тя разкри, че като млада желала да има дъщеричка. Това била и повода да плаче в продължение на три дни, когато на бял свят се появил сина й – Александър Кадиев. За мощната връзка сред баба и внучка приказва и фактът, че актрисата посвети кулинарната си книга „ Тетрадка за предписания и мемоари “ на дребното Кате.

„ Дълго мислех по какъв начин да наподобява корицата и с раждането на внучката ми Катерина нещата си пристигнаха на мястото. Майка ми беше събрала всички гозби и сладкиши, които правеше, в една тетрадка. В нея пишеше „ Кате, майче, един ден няма да съм на този свят. Оставям ти тази книга, с цел да си готвиш по нея. ” При един ремонт у нас майсторите очевидно са я изхвърлили и всичко това – думите й към мен, разказани с нейния почерк – се загуби. С тази корица обричам книгата на внучката си Катерина, по този начин съм сигурна, че нищо от описаното вътре няма да се загуби “, показа в навечерието на премиерата на томчето Евро, напомня Блиц.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР