Голямата чистка в ТуитърИ Доналд Тръмп, и Джъстин Бийбър забелязаха

...
Голямата чистка в ТуитърИ Доналд Тръмп, и Джъстин Бийбър забелязаха
Коментари Харесай

Голямата чистка в Туитър
И Доналд Тръмп, и Джъстин Бийбър заб

Голямата чистка в Туитър
И Доналд Тръмп, и Джъстин Бийбър видяха внезапния спад на броя на техните почитатели в Туитър. „ Вълната от чистки “ стартира в сряда и не можеше да остане незабелязана за никой.

Популярната обществена мрежа за микроблогове реши да „ почисти ботите “. Ако почитателите, които са блокирани, не потвърдят, че са хора, техните сметки ще бъдат премахнати без право на възобновяване.

Директорът на правния отдел на Туитър Виджай Гаде съобщи, че болшинството „ живи “ сметки към този момент са изгубили или ще изгубят не повече от четирима почитатели вследствие на тези ограничения.

Мерките се отразиха извънредно тежко на звездите. Певиците Лейди Гага и Кейти Пери изгубиха по 2,5 милиона почитатели, а някогашният американски президент Барак Обама – към 2,1 милиона души.

Любопитна детайлност е, че от „ генералното разчистване “ пострада и самият Туитър. Компанията се лиши от 7,7 милиона почитатели.

Изчезването на почитателите беше посрещнато по друг метод.
 Президентът Тръмп е един от най-активните в Туитър. Президентът Тръмп е един от най-активните в Туитър. / БГНЕС
Индийският програмист Хариш Чанд се паникьоса. Той се обърна непосредствено към Туитър въпроса: Къде изчезнаха почитателите ми?

Към началото на юли обществената мрежа замрази над 70 милиона подправени страници и заяви, че броят на дейните консуматори за първите шест месеца на 2018 година е 336 милиона. Следователно мрежата за микроблогинг се е лишила от 6% от сметките.

Според представители на компанията всеобщата чистка ще й помогне да стане по-надеждна и по-прозрачна. Това е изключително настоящо след поредицата от кавги с подправени вести и разпространяващите ги боти. /Би Би Си
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР