Голяма част от вниманието по време на световното първенство в

...
Голяма част от вниманието по време на световното първенство в
Коментари Харесай

Русия ще саботира Англия с проститутки

Голяма част от вниманието по време на международното състезание в Русия от 14 юни до 15 юли ще бъде ориентирано към хулиганите от почитателите на домакините и тези на Англия след сцените посред им от Евро 2016 във Франция. Тогава съветски ентусиасти нападнаха британски последователи в Марсилия. И защото Русия ще е хазаин на най-големия футболен конгрес това лято, нараства страхът, че ултраси ще провокират безпорядък даже около подготвителните бази на тимовете. Още повече, че дипломатическите връзки сред Англия и Русия са изострени, написа "Блиц ".

Експертът по сигурността и разузнаване проф. Антъни Глис от университета на Бъкингам предизвести, че заплахите за англичаните в Русия могат да бъдат и от различен темперамент с изключение на от конфликти сред групи от почитатели. Според него от Кремъл имат проект да стопират стремежа на звездите от британския народен отбор, употребявайки красиви дами, които да ги съблазняват преди значими срещи от шампионата. Професорът е уверен, че съветските политици от най-високо равнище ще създадат всичко допустимо по силите си, с цел да бъдат понижени възможностите на „ трите лъва” да побеждават със международната купа.

„ Знам, че Англия няма огромни очаквания за продобиване на международното състезание, само че в случай че има метод възможностите на отбора да се разрушат още повече с натравяне с храни или даже със съблазняване на водещите играчи с красиви съветски девойки, те ще го направят”, предизвести професор Глис пред „ Дейли Експрес”.

„ Това е в стила на тоталитарните страни. Футболът е красива игра и минаха съвсем 100 години от хитлеровата олимпиада в Берлин, само че нищо не се е трансформирало. Отвличането на вниманието благодарение на дами е остаряла кремълска тактичност. Надявам се да бъдат взети ограничения. Не съм нервен за това, само че някои хора могат да го създадат и това може да се случи”, добавя професорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР