Голяма част от хората не знаят, че освен техния зодиакален

...
Голяма част от хората не знаят, че освен техния зодиакален
Коментари Харесай

Какво е значението на асцендента за всяка една зодия?

Голяма част от хората не знаят, че с изключение на техния зодиакален знак има и нещо друго определящо. Това е асцендентът на им. Асцендентът е това, което виждат хората, когато за първи път се срещнат с теб. Твоят първи дом, външен тип, сила и темперамент на пръв взор. 
Асцендент в Овен
Хората чакат да ги водиш, тъй като изглеждаш като водач. Говориш, без филтър и казваш това, което мислиш. Не допускаш хора да пречат на това, което искаш.
Асцендент в Телец
Успокояваш хората с наличието си. Хората усещат стабилността ти като на канара и ги предразполагаш те да ти споделят.
Асцендент в Близнаци
Умееш да се адаптираш бързо към всяка обстановка. Можеш да общуваш с всички във всяка една обстановка и знаеш по какъв начин да накараш хората да те харесат.
Асцендент в Рак
Изглеждаш сладостен и почтен, което успокоява хората. Винаги се опитваш да окажеш помощ и поради това, хората оказват помощ и на теб.
Асцендент в Лъв
Всички те обичат, тъй като караш хората да се усещат добре. Хора желаят да са към теб и постоянно, без да искаш, си център на внимание.
Асцендент в Дева
Изглеждаш проведен и спретнат. Амбицираш хората към теб да подредят живота си и да приоритизират. Умееш да наблюдаваш обстановка, без да се намесваш. 
Асцендент във Везни
Умееш да очароваш хората към себе си. За теб е значимо по какъв начин те възприемат, по тази причина умееш да скриваш минусите си.
Асцендент в Скорпион
Никой не смее да те прецаква, тъй като хората усещат мощната ти сила. Ти привличаш хора като магнит, макар че през множеството време, не искаш.
Асцендент в Стрелец
Изглеждаш като най-забавния човек, умееш да превръщаш всяка обстановка в премеждие. На хората им харесва да са край теб.
Асцендент в Козирог
Хората усещат упоритостта ти. Имаш невероятна работна нравственос и умееш да показваш, когато мнението на близките не те интересува.
Асцендент във Водолей
Умееш да приемаш хората такива, каквито са, а не да ги съдиш, заради това има много хора към теб. Умееш да караш минусите ти да работят в твоя изгода, а не против теб.
Асцендент в Риби
Ти си хамелеон във всяка нова обстановка или нов човек. Умееш по този начин да се адаптираш, че на хората им е мъчно да те опознаят.
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР