Голяма част от домакините избягват приготвянето на пържена риба заради

...
Голяма част от домакините избягват приготвянето на пържена риба заради
Коментари Харесай

Как да пържите риба, без да умирисвате дома си

Голяма част от домакините заобикалят приготвянето на пържена риба поради неприятния аромат, които остава дълго по-късно в целия апартамент. Ако и вие сте измежду тях, сигурно тези трикове ще ви харесат. Прилагайки ги ще си спестите най-голямото стеснение, обвързвано с приготвянето на пържена риба - неприятната миризма на пържена риба.

Оказва се, че в тази ситуация значение има и предварителната подготовка.
Проверки за Никулден: Пазарите преливат от шаран, вносната риба има документи
Преди Никулден инспектори на ИАРА започнаха инспекции на рибните магазини на най-големия пазар в Бургас „ Краснодар ”, съобщи...

1. Измийте рибата доста добре

Но в случай че тя е замразена, преди този момент е належащо да я размразите. За задачата я поставете в студена, леко подсолена вода - това доста ще форсира процеса на топене.

Ако рибата не е с бяло месо, целесъобразно е да я размразите не в кухнята, а на чист въздух или на хладно. След топене я нарежете на идентични по величина и дебелина части, които би трябвало да се натрият добре със сол и черен пипер. С това приключва първият стадий на предварителната подготовка на рибата.

2. Използвайте царевично брашно
Топ препоръки за най-вкусно приготвената риба за Никулден
Приготвянето на риба не е чак толкоз лесна задача, колкото наподобява на пръв взор. Месото може да не се нуждае от термична обработка,...

След това би трябвало да оваляте частите в брашно. За да се редуцира неприятната миризма по време на пържене, предлага се да употребявате царевично, а не пшенично брашно.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР