Голям златарски магазин на Черноморието направи "удара на живота си".

...
Голям златарски магазин на Черноморието направи "удара на живота си".
Коментари Харесай

Шаш! Варненска ромка брои 30 бона за златен колан СНИМКИ

Голям златарски магазин на Черноморието направи "удара на живота си ". Тези дни клиентка, без да й мигне окото, брои на ръка 30 хиляди лв. за солиден златен колан, оповестява Флагман.бг.

Бижуто тежи близо половин кг, а в средата на катарамата му свети, огромен колкото лешник, смарагд.

От магазина за скъпоценни украшения побързаха да се похвалят за екстравагантната покупка в обществените мрежи. Постът им провокира лавина от спорни мнения, които се изсипаха под фотографията на смуглата дама с кичозния аксесоар за талия.

Много хора не могат да повярват, че това е действително и че някой може да заплати толкоз доста пари за сходна безполезна движимост.



Магазинът се среща се във Варна. Оттам отхвърлят новината за продажбата на колана да е маркетингов ход за поощряване на пазаруващите.

„ Вярно е дамата го поръча за подарък и през днешния ден го заплати кеш, ще върви на женитба. Коланът коства 30 хиляди лв. и е създаден в Турция, създаваме всевъзможни бижута. И елха от злато да си поръчат, и нея ще създадем в случай че имат пари да си я платят “, оповестиха от магазина.

Клиентката, закупила солидното бижу, е очевидно от ромски генезис.

На пръв взор, скромният й тип не допуска, че дамата може умерено да се раздели с сходна крупна сума и да я даде за безусловно неупотребим в всекидневието накит.

Остава единствено да се надяваме, че и сметките си за ток и вода, както и здравните си осигуровки, заплаща също толкоз умерено, написа Флагман бг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР