Голям скандал се разигра в ефира на Нова телевизия. Режисьорът

...
Голям скандал се разигра в ефира на Нова телевизия. Режисьорът
Коментари Харесай

Слабаков: Аман от педера**и, рецидивисти, цигани и непушачи!

Голям скандал се разигра в ефира на Нова телевизия. Режисьорът Андрей Слабаков безусловно полудя поради разногласието би трябвало ли да се позволи още веднъж пушенето в заведенията. Изказване на вицепремиера Валери Симеонов още веднъж разпали полемиката по тематиката. Според него не би трябвало да се одобряват закони, които се нарушават непрестанно. Слабаков се разгневи от думите на доктор София Ангелова, експерт по белодробни заболявания, която е твърдо срещу да се пуши в заведенията.

" Аман от педерасти, рецидивисти, роми и непушачи. Ядем невиждани отпадъци, всичко е ГМО, а вие ми говорите за цигари ", изригна режисьорът, който е прочут с това, че е върл пушач.  Държавите в Европа, където не се пуши в заведенията, се броят на пръсти. У нас тази концепция се трансформира в нещо несериозно - да се изяснява какъв брой е нездравословно да се пуши, а да взимаш големи пари от акцизи. Ако не пушим в заведението ще бъдем по-здрави ли? Ако съм в зала за пушачи не преча на никого. Това да държим дами на токчета през зимата по улицата ли обикновено ли е? ", попита като оглупял Андрей Слабаков.

" Спрете колите и спрете отровните храни, които ви продават ", прикани сценаристът. " Като доктор няма по какъв начин да съм " за " връщането на пушенето в заведенията. Статистика на Евробарометър от 2014 година потвърди, че след закона за цялостната възбрана за тютюнопушенето има 3% спад на пушачите в България ", сподели от своя страна доктор Ангелова. По думите й това, че закон не се съблюдава не значи, че би трябвало да бъде анулиран.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР