Голям скандал разтърси световния шампион в тежка категория на професионалния

...
Голям скандал разтърси световния шампион в тежка категория на професионалния
Коментари Харесай

Холивудската актриса Хейдън Пенетиър: Кличко отмъкна детето ми!

Голям скандал раздруса международния първенец в тежка категория на професионалния бокс Владимир Кличко. Той бе упрекнат от някогашната си избраница, че е отвлякъл нелегално 7-годишната им щерка Кая и изрично отхвърля да я върне при майка й в Съединени американски щати. Разкритията пристигнаха персонално от холивудската актриса и певица Хейдън Пенетиър, която бе дружно с боксьора от 2009 година, след което последва разлъка.

33-годишната Пенетиър дълго време се бори с пристрастяване към опиати и алкохол. Именно по тази причина през 2018 година тя подписа пълномощие, че дава цялостно настойничество над дребната Кая на татко й. Сега обаче актрисата обърна лентата и твърди, че Кличко е взел детето, без да получи нейното единодушие. Холивудската звезда бе посетител в предаването на колежката си Джейда Пинкет.

" Дъщеря ни е ту при мен, ту в Украйна. И този път мислех, че единствено ще го посети, след което ще се прибере. Той ми сподели, че желае цялостно настойничество, бях изцяло шокирана ", разяснява Хейдън.

" Това не беше полемика. Ако той беше пристигнал при мен и беше споделил: " Мисля, че поради проблемите ти сега би било добре за детето да остане тук с мен за известно време ", щях да приема ", оплака се още актрисата.

Звездата от сериала " Нашвил " през това лято призна, че е била изложена на риск от чернодробна непълнота поради зависимостите си. Проблемът с опиатите е почнал, когато е била единствено на 15 години, а по-късно е излязъл отвън надзор, до момента в който се е борила със следродилна меланхолия след раждането на Кая през 2014 година

" С напредването на възрастта опиатите и алкохолът се трансфораха в нещо, без което съвсем не можех да пребивавам ", споделяла е Хейдън.

" България през днешния ден "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР