Голям фарс се разигра, този фарс е еманация на цялото

...
Голям фарс се разигра, този фарс е еманация на цялото
Коментари Харесай

Христо Гаджев, ГЕРБ-СДС: Ще има реваншизъм, но не се притесняваме

" Голям фарс се разигра, този фарс е еманация на цялото 45-о Народно заседание. То си беше едно предизборно заседание, никой не мислеше да прави политика, целият живот мина като предизборно заседание ".

Това съобщи в " Денят ON AIR " депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев по отношение на съвещанието на Комисията по проверка на досегашното ръководство.

" Хубаво е някой да се запознае с тези документи, само че Манолова ги скри. Защо не ги даде авансово, преди комисията, остана тайнственост. Това е една от аргументите да се сътвори безпорядък на тази комисия. Нивото на диалог беше фарс. Оказа се, че някои от " огромните бомби " не са чак такива. Всъщност се оказа, че Илчовски не познава плеймейтката, сякаш кюлчетата, които бил видял по какъв начин се дават, ги бил видял на фотография. Тези документи би трябвало да се проверяват и да се види къде е истината ", безапелационен е Гаджев.

" Той се самоуличи няколко пъти. Явно са имали взаимоотношения с господин Ангелов, тъй като рецензиите бяха към него, а не към държавното управление. Ако от 2010 година е бил изнудван от господин Ангелов, по какъв начин не престават да си дружат? Аз, в случай че някой ме изнудва, няма да му бъда другар. По-скоро ми наподобява като една съшита история. Г-жа Манолова усетила предизборния пламък на една такава история и я възпламени ", сподели още депутатът пред Bulgaria ON AIR.

" Ако не си прави работата /б.р - новата ЦИК/, ще нападаме. Има доста неща, които са притеснителни в Изборния кодекс. Възможността ГЕРБ да има ръководител в ЦИК е наше право. Но за какво ние би трябвало да носим отговорност за нещо, което сме споделили, че няма по какъв начин да работи ", изясни депутатът.

" Надявам се да не се касира вотът. Затова настояваме бележките от машините да се пазят и хора да броят разписките ", сподели Гаджев във връзка с машинното гласоподаване.

" Самият бюджет е изражение на политиката на държавното управление. Така както е структуриран, бюджетът ще издържи ", разяснява той.

Относно предварителните избори, Гаджев съобщи, че няма терзания.

" Служебното държавно управление би трябвало да забележим дали има ясни политики. Почти несъмнено е, че ще има реваншизъм, само че не се тормозим, просто ще има едно оклеветяване от единия участник, който би трябвало да бъде съдия ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР