Головият усет на нападателя оползотворява усилията на целия отбор. Затова

...
Головият усет на нападателя оползотворява усилията на целия отбор. Затова
Коментари Харесай

Будинов: Не получих подкрепа от новия треньор на Дунав

Головият нюх на нападателя оползотворява напъните на целия тим. Затова футболистът, който играе на върха на офанзивата е главната фигура и носи най-голямата отговорност. Такъв състезател за Дунав Русе бе Мирослав Будинов. Снажният таран изкара три години при „ драконите “, с цел да извърви дългия път от В група до европейските клубни шампионати.

В момента Будинов от състава на Септември, а в последния кръг от постоянния сезон столичани се изправят точно против някогашния отбор на нападателя.

Будинов призна, че след треньорската рокада в Русе, при която Веселин Великов напусна, а на негово място бе назначен Малин Орачев, не е получил задоволително поддръжка от новия си ментор.

„ В Дунав бяха най-хубавите ми години и най-хубавите ми моменти. Мога да кажа, че бяха сполучливи както за мен, по този начин и за тима. Като цяло единствено хубави неща ми се случиха там и ще помня Дунав, тима и града единствено с хубави усеща “, показа Будинов в особено изявление за DIEMA SPORT.

Сезон 2016/2017 година бе в действителност впечатляващ за Дунав. Отборът стана приветлив на всички фенове. Будинов, Шопов, Димов, Ненов Луков и всички останали демонстрираха какво значи колектив и резултатите бяха на разположение. Година по-късно обаче, русенци не бяха това, което бяха. От дилетант евроучастник, в този момент „ драконите “ се борят за своето оцеляване в елита.

„ Нямах доста добра връзка с новия треньор на Дунав. В интерес на истината не получи и задоволително поддръжка от него в някои сложни “, призна още Будинов, който към този момент пази цветовете на Септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР