Гологлавият водещ Николаос Цитиридис изтръпна, след като мераклиите за стола

...
Гологлавият водещ Николаос Цитиридис изтръпна, след като мераклиите за стола
Коментари Харесай

Път на младите: Това ли е новата водеща в bTV?

Гологлавият водещ Николаос Цитиридис изтръпна, откакто мераклиите за стола му с всеки минал ден стават от ден на ден. Миналата седмица столът в шоуто изкуши артиста Михаил Билалов, а в този момент и добре позната ни хубавица хвърли око на неговото място в " Шоуто на Цитиридис ". 

Появиха се шокиращи фотоси от студиото на Николас Цитиридис, само че като водещ не е той, а известна световна публицистика, натрупала опит в " Папараци ". 

Става въпрос за светското перо Елизабет Методиева, която разгласява фотоси като водеща на мястото на Цитиридис, а за събеседник е избрала руса хубавица. 

Бързаме да уточним, че журналистката е седнала на стола на Николаос единствено за фотосите на новия филм на Мариан Вълев " Чалга ", в който тя има атрактивна роля. Във кино лентата Бети играе ненапълно себе си - на публицист. Снимките на новата продукция свършиха преди броени дни и в този момент екипът ще се концентрира в монтажа. Вълев съобщи, че след към 6 месеца може би " Чалга " ще бъде на екран. 

Три са водещите фигури във кино лентата - основната актриса, която мечтае да стане фолкпевица, гимнастичката Цвети Стоянова и журналистката Елизабет Методиева, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР