Голмайсторът в efbet Лига, към момента, и футболист на ЦСКА

...
Голмайсторът в efbet Лига, към момента, и футболист на ЦСКА
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Излизаме всеки мач за победа

Голмайсторът в efbet Лига, все още, и футболист на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази насладата си от положителното показване на тима, след пет изиграни мача в шампионата. 29- годишният полузащитник счита, че неговите попадения, които са седем на брой, са принос на целия тим и се надява битката им за челните места да продължи по този начин сполучливо както до момента. Той бе награден за най-хубав състезател в петия кръг от шампионата.

„ Това, че отбелязвам голове е добре свършена работа от целия тим. Да се надяваме, че всички ще стартират да вкарват. Целите на нашия треньор са всеки мач да излизаме за победа и три точки. Надиграваме се с всички. Няма по какъв начин Любослав Пенев да не ни оказва помощ, знаем какво е постигнал във футбола. Лесно се работи с него. Бил е популярен голмайстор, споделя ни къде да заставаме, с цел да вкарваме. ", стартира Чочев.

„ Доброто ни партньорство с Георги Русев се дължи на това, че играем доста време дружно. Той е в страхотна форма. Ролята ми не е да въвеждам, само че по този начин става за момента. Надявам се да продължим по този начин. В момента съм напълно съсредоточен върху представянето си с екипа на ЦСКА. Ако дойде добра оферта, за какво да не се върна в чужбина. ", разяснява футболистът.

„ Лудогорец е един от най-хубавите тимове в България, играхме скоро с тях. Взехме точка, можехме да победим. Защо да не ги бием в Разград, когато пристигна мачът. Нов треньор имаме в националния тим. Дано имаме повече триумфи и да има положителни резултати. Да се надяваме, че ще закара България на огромен конгрес. Играем за всичко.”

„ Треньорът ни споделя, че излизаме всеки мач за победа, няма по какъв начин да не мислим за някакъв трофей. Ако не трофей, то най-малко да се преборим за челните места “, приключи Ивайло Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР