Голмайсторът на Висшата лига на Англия за сезон 1997/98 Крис

...
Голмайсторът на Висшата лига на Англия за сезон 1997/98 Крис
Коментари Харесай

Салах бе уплашен от Люк Шоу, смятат Крис Сътън и Мартин Киоун

Голмайсторът на Висшата лига на Англия за сезон 1997/98 Крис Сътън съобщи, че нападателят на е изглеждал изплашен против бранителя на в неделното дерби на " ", което приключи 0:0. Равенството остави първенците от Ливърпул на три точки зад лидера Манчестър Юнайтед в класирането, като мърсисайдци нямат гол в шампионата повече от 350 минути.

" Юнайтед имаше по-добрите шансове да завоюва този мач. По тази причина това би трябвало да бъде считано за пропусната опция от тяхна страна да вземат трите точки. Трябва обаче да отдадем заслуженото и на и, които съумяха да се оправят като централни бранители ", сподели Сътън, представен от вестник " Дейли Мейл ".

" В нахлуване обаче би трябвало да бъде обезпокоен от показаното. Безгрешният преди взима неприятно решение след неприятно решение, до момента в който Мо Салах изглеждаше изплашен от Люк Шоу ", добави някогашният нападател на, и Селтик.

" Дали смятах, че Юнайтед има късмет за купата преди началото на сезона? Разбира се, че не. Дали обаче имат късмет в този момент? Да! ", съобщи още Сътън.

Бившият бранител на Мартин Киоун също се изрече доста ласкаво за представянето на Манчестър Юнайтед в защита.

" Това бе най-хубавият мач на Люк Шоу като състезател на Манчестър Юнайтед, който съм виждал. Той бе най-хубавият в защитната четворка, която изглеждаше необикновено сигурна със Скот МакТоминей и начело. Имаше един миг през второто полувреме, в който Салах можеше да опита да надбяга Шоу, само че вместо това се обърна и подаде обратно. Салах е повода за кошмарите на доста бранители, само че против Шоу той нямаше по какъв начин да опитва шанса си ", сподели Киоун. Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР