Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга заяви, че не мисли за

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга заяви, че не мисли за
Коментари Харесай

Каранга: Не мисля за трансфер, с ЦСКА ще изживея своята мечта

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга съобщи, че не мисли за трансфер сега. Лидерът на “червеното” нахлуване, който осъществя 23 гола в Първа лига предишния сезон, продължава да се готви самостоятелно на лагера в Тетевен. Бразилският ас е окуражен да се потвърди още веднъж пред почитателите на клуба и да му помогне в идните тежки борби в Европа и България.

“След травмата, която получих, се прибрах в Бразилия, където се възстановявах. В момента съм добре. Не усещам болки в коляното. Готвя се самостоятелно, само че до две седмици се надявам, че ще бъда подготвен. Най-важното за мен е да стартира да упражнявам с останалите си съотборници”, увери Каранга пред формалния уебсайт на ЦСКА-София.
 Левски - ЦСКА-София - Купа на България @@@

“Моите мениджъри са хората, които се занимават с опцията за трансфер. От мен се желае да упражнявам и работя крепко. Мечтата ми постоянно е била да играя в евротурнирите и за благополучие, в този момент се открива подобен късмет пред мен с ЦСКА. Ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на отбора да се показа допустимо най-добре”, добави още Фернандо.

“Борихме се доста предишния сезон, не успяхме да спечелим трофей, само че до последно не преклонихме глава. Сега идват мачове в Лига Европа, ще подновим и битката за купата. Благодаря на клуба и почитателите за поддръжката, която ми оказаха след травмата. Ще се боря и разпределям оптимално за ЦСКА”, приключи голмайсторът на “червените”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР