Голмайсторът на Рома Един Джеко демонстрира добро настроение преди днешния

...
Голмайсторът на Рома Един Джеко демонстрира добро настроение преди днешния
Коментари Харесай

Джеко: Рекох на Салах да си вземе почивка срещу нас

Голмайсторът на Рома Един Джеко показва положително въодушевление преди днешния първи полуфинален мач против Ливърпул от Шампионската лига. С възприятие за комизъм босненският футболист съобщи, че е помолил своя досегашен съотборник Мохамед Салах да си вземе отмора против някогашния си отбор.

Ливърпул и Рома в полуфинал, който изглеждаше невъобразим

25-годишният Салах е същинска сензация за Ливърпул с 41 гола в 46 мача от началото на сезона. През лятото той смени Рома с „ Анфийлд” против 42 милиона евро и в този момент всички погледи са вперени в него.

Босът на Рома за Салах: Да не би вратите в Англия да са по-големи?

„ Много тъпо е, че той ни напусна. Разговарял съм с него за предишното и за дните му като състезател на Челси. Очевидно Мо беше доста млад тогава, а всеки знае, че Висшата лига на Англия напълно не е най-лесното състезание в света”, сподели 32-годишният Джеко, който изкара 5 сезона в Манчестър Сити.

„ Смятам, че Италия му се отрази добре. Когато изтеглиха жребия за полуфиналите, аз просто му пожелах шанс с подобряването на головия връх във Висшата лига, само че му споделих, че може да си почива против нас.”

От всичките 41 гола на Салах 9 пристигнаха таман в Шампионската лига. Той вкара и в двата четвъртфинални мача против Манчестър Сити, в които новият първенец на Англия бе зависещ с общ резултат 5:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР