Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах отговори по повече от любопитен

...
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах отговори по повече от любопитен
Коментари Харесай

Салах зачекна Пеп и Сити за избора между ШЛ и Висшата лига

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах отговори по повече от любопитен метод на мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола по тематиката „ кой шампионат е най-важен”. Двата тима бяха въвлечени в може би един от най-интересните сезони в историята на Висшата лига, откакто „ гражданите” победиха с купата с актив от 98 точки, до момента в който Ливърпул финишира втори с 97.

Малко след повдигането на купата от Сити пък Ливърпул стана европейски първенец за шести път в историята си, надигравайки Тотнъм Хотспър във финала на Шампионска лига.

По-рано през месеца Гуардиола съпостави триумфа на Ливърпул в Шампионската лига като от това да спечелиш в казиното. Същевременно испанецът удостовери, че Висшата лига е доста по-голям шампионат.

Звездата на Ливърпул – Салах, обаче удостовери, че най-голямата конкуренция е Шампионската лига, шампионат, в който Манчестър Сити не е стигал до заключителен мач. „ Честно да ви призная – не знам какво е споделил Гуардиола, само че мисля, че в случай че му дадете да избира едно от двете, сигурно ще избере Шампионска лига. Това е моето мнение. Най-голямата конкуренция е Шампионската лига и всеки желае да я завоюва. Всеки треньор, състезател желае. Премиър лийг също е нещо огромно, само че ШЛ е най-големият турнир”, отсече Салах пред CNN.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР