Голите снимки край басейна на Венцислава Тафкова отпреди няколко дни,

...
Голите снимки край басейна на Венцислава Тафкова отпреди няколко дни,
Коментари Харесай

Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България

Голите фотоси край басейна на Венцислава Тафкова отпреди няколко дни, несъмнено предизвикаха серия от мнения за нея в обществените мрежи.

Тунингованата Мис България 2020, която очевидно желае да притегли вниманието във виртуалното пространство, без значение дали го признава или не, този път пръска силикон и съблазън в прилежаща Гърция. Нещо повече - в случай че се доверим на информациите в общественото пространство, тя е решила да избяга от България точно в южната ни съседка дружно с мастит, гръцки олигарх.

Пътуванията на Тафкова до Гърция прекалено много зачестиха, което навежда и на мисълта, че миската евентуално към момента преценя ситуацията и опцията да заживее там. Последно тя качи фотоси от почивката си на остров Тасос.

Местният паралия, с който се твърди, че се е залюбила брюнетката, се занимавал главно с недвижими парцели, само че движел и дълготраен бизнес с петрол, с което бил прочут и в олигархичните среди, написа "Хотарена ". Подвизавал се най-вече в Солун, където имал голям 3-етажен дворец на брега на морето. Отделно имал ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.

Засега, най-малко публично, Венцислава отхвърля да има другар, въпреки към този момент неколкократно да е засичана из тузарските столични питейни заведения в компанията на еднакъв мъж.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР