Големият Варненски инвеститор в строителството ЯВОР АД, част от семейството

...
Големият Варненски инвеститор в строителството ЯВОР АД, част от семейството
Коментари Харесай

Повече от половината жилища в Сграда Младост са продадени


Големият Варненски вложител в строителството ЯВОР АД, част от фамилията на ИНТЕРКОМ ГРУП, чества дружно със своя притежател 20 години от основаването на Групата. Юбилеят ще бъде маркиран с внушително празненство, на което ще участват над 500 посетители – публични лица, сътрудници и другари на ИНТЕРКОМ ГРУП.

В последните две години Явор АД построи четири жилищни здания с общо РЗП 30000 кв. м. Сгради Опал и Ахат са въведени в употреба, а ЖК БРИЗ ПАНОРАМА и Сграда Явор са с Акт14 и ще бъдат приключени до края на годината. Всички жилища са продадени, като се изключи дребна част от БРИЗ ПАНОРАМА, където има удобни тристайни жилища на промоционални цени.

Усилията са фокусирани върху най-новия план Сграда МЛАДОСТ в едноименния квартал.



Сграда МЛАДОСТ е ситуирана в дворно място с повърхност 5252 кв. м и е с общо РЗП 17382 кв. м., от които 13128 кв. м. – надземно и 4254 кв. м – партер



Тя се състои от две жилищни секции, едната с два входа, надлежно на осем и девет етажа, другата е на седем етажа с един вход, сред тях е ситуирана административна постройка на шест етажа.



На партера на жилищната част са ситуирани четири търговски пространства, планувани за магазини.

В сутеренното равнище ще има 112 бр. закрити паркоместа и 61 бр. мазета.

За улеснение на всички живеещи и гости са планувани още 55 външни паркоместа.



Общият брой на жилищата е 122:

Вход 1 – 41 бр. жилища

Вход 2 – 63 бр. жилища

Вход 3 - 18 бр. жилища

Двустайни жилища - 65 бр. със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) от 53 кв. м. до 58 кв.м.

Тристайни жилища –55 бр. със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) от 68 кв. м. до 78 кв.м.

Четиристайни жилища – 2 бр.



На уеб страницата на Явор АД има изчерпателна информация за определените материали и технологиите, които ще бъдат приложени в построяването на постройката. За следващ път Явор АД ще потвърди своят професионализъм и неотстъпчивост към висотата на качеството.

Строителството на Сграда МЛАДОСТ се чака да стартира в интервала Юли – Септември тази година и да завърши за към 18 месеца. Към днешна дата са продадени над 50% от жилищата. До началото на строителството цените ще бъдат атрактивно ниски и към всеки апартамент във вход 1 и 2 ще се предлага бонус – маза по желание.

 

www.yavorad.com

 

*публикация

 

 
Харесайте ни във FB
-->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР