Големият талант на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бил все по-разочарован

...
Големият талант на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бил все по-разочарован
Коментари Харесай

Рашфорд е сърдит - иска да е титуляр всеки мач

Големият гений на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бил все по-разочарован от това, че мениджърът на тима Жозе Моуриньо не му гласоподава задоволително доверие. Това може да накара 20-годишният нападател да напусне "Олд Трафорд " през лятото, ако португалецът остане в клуба, твърди "Мирър ".

Рашфорд бе титуляр в едвам пет от последните 16 мача на Манчестър Юнайтед, като е останал изключително наскърбен, че получи едвам осем минути в дербито със Сити в събота. Младият нападател има цели 43 мача от началото на сезона, само че едвам в 22 от тях е бил титуляр. Януарският трансфер на Алексис Санчес пък напълно е убедил Рашфорд, че той ще играе единствено поддържаща роля при Моуриньо.

"Маркъс беше доста трагичен, че бе оставен на скамейката в дербито. Ако Моуриньо е към момента тук през идващия сезон, Маркъс може и да не остане. Той желае да стартира във всеки мач ", твърди източник от кухнята на Юнайтед.

През предишния месец Моуриньо влезе в спор с някогашния управител на Кристъл Палас Франк де Бур, който си разреши да подлага на критика португалеца точно поради отношението към Рашфорд. Английските медии пък предстоящо се вълнуват прекалено много от игровото време, което получава нападателят, защото всички на Острова разпореждат огромни очаквания за кариерата му в националния тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР